Yurt Yönetim memurluğu sınav sonuçları 1 aydır açıklanmıyor

Yurt Yönetim memurluğu sınav sonuçları 1 aydır açıklanmıyor

Kredi Yurtlar Kurumu, 25 Kasım'da biten sözleşmeli Yurt Yönetim Memurluğu mülakat sonuçlarını yılın son günü itibariyle açıklayamadı.

Mülakat o kadar kötü bir şeydir ki...

1- Kurumu geleceğini çürütürsünüz. Çünkü hak edeni, başarılı olanı değil, siyaseten kim güçlü ise, kimin referansları daha kuvvetli ise o personeli alırsınız.

2- Kurumun bir sürü işi varken, tüm üst yönetim aylarca mülakat ile uğraşır. KYK örneğinde, Bakanlığın önde gelen tüm üst bürokratları, onlarca kurumsal iş varken, 1 ay boyunca mülakatla uğraşır.

3- Listeler savaşı olur. Milletvekili, KYK Genel Müdürüne, GSB Müsteşarına, Bakana küser; başkanvekili kırgın olur; bürokratlar bir yere not eder. İl teşkilatları şikayet eder. STK'lar ve sendika görünümlü yapılar her daim sürece müdahil olur...

Sonuçta ne mi olur?

KYK Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Recep Kaymakcan, 15 Aralık'taki memurlar.net haberi üzerine, 22 Aralık'ta şu açıklamayı yapar:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 900 adet Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımına ilişkin yapılan mülakat sınavları tamamlanmış olup, sınav sonuçları yakında Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz internet sitelerinde yayınlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ama tarihler 31 Aralık'ı gösterirken sonuçlar hala açıklanamamış olur.

www.memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.