Yusuf Tekin'den Öğretmenlere Seminer Müjdesi

Yusuf Tekin'den Öğretmenlere Seminer Müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlerin talebi üzerine, 2017 yılı Haziran dönemi mesleki çalışmalarına yönelik açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, 2017 yılı Haziran dönemi mesleki çalışmalarına yönelik açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Tekin, Haziran dönemi mesleki çalışma faaliyetlerinin 12 ila 30 Haziran tarihleri arasında yürütüleceğini, ilk bölümünün öğretmenin kendi okulunda, ikinci bölümünün ise öğretmenin istediği il/ilçede gerçekleştirebileceklerini söyledi.

YUSUF TEKİN'E TEŞEKKÜR

Bu yıl, özellikle Ramazan Ayı'nın da etkisiyle, öğretmenler MEB'den bu olumlu haberi bekliyorlardı. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in eğitimcilerin bu taleplerinin olumlu şekilde karşılanması konusunda göstermiş olduğu çalışmalara öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz. 

İŞTE YUSUF TEKİN AÇIKLAMALARI

"Arkadaşlar, eğitim öğretim yılı bitiyor. Okul ve öğretmenlerimizde Haziran dönemi mesleki çalışma faaliyetleri hazırlıkları başladı.

Bu yıl 12-30 Haziran tarihleri arasında yürütülecektir. Bu çalışmaların 12-16 Haziran arasındaki kısmını herkes kendi okulunda yapacak.

İlgili genel müdürlüklerin planlamaları, dönemin değerlendirmesi ve müfredat eğitimi ana başlıklar olacak.

Seminer döneminin geri kalan kısmını ise istedikleri il/ilçelerde gerçekleştirebileceklerdir. Şimdiden herkese iyi tatiller ve iyi bayramlar"

turkiyeegitim.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum