Zülfikar Çelik; Örnek Laboratuarın Açılışında "Kılıcı"nı Müsteşar Yardımcısı'ndan Aldı

Zülfikar Çelik; Örnek Laboratuarın Açılışında "Kılıcı"nı Müsteşar Yardımcısı'ndan Aldı

Örnek nitelikteki pek çok başarılarıyla kendinden mesleki ve teknik eğitim alanında “Marka Okul” olarak adından bahsettiren Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni bir örnek başarıya imza attı.

Örnek Bir Laboratuar, Örnek Bir Katkı

Örnek nitelikteki pek çok başarılarıyla kendinden mesleki ve teknik eğitim alanında “Marka Okul” olarak adından bahsettiren Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni bir örnek başarıya imza attı.

Türkiye’de Meseki ve Teknik Anadolu Liseleri arasında örnek olacak Metal Sertlik Ölçüm Laboratuarı törenle açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Şube Müdürleri, Okul Müdürü Mustafa Kökcü, Öğretmenelr, Öğrenciler ve Velilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta söz konusu laboratuarın fiziki alt yapısının yapımını üstlenen sektör temsilcisi Zülfikar Çelik’e yapmış olduğu katkılardan dolay teşekkür edilerek Metal Teknolojileri Alanında yapılan “Zülfikar Kılıcı” hediye edildi.

Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu; “Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin elde ettiği başarılarla her zaman öncü ve örnek bir okul olmuştur. Bu laboratuarın açılışına sağladığı maddi katkılarıyla Zülfikar Çelik de ayrıca örnek davranış sergilemiştir. Bu nedenle kendisini gönülden kutluyorum. Mesleki ve teknik eğitime katkı demek ülkenin geleceğine katkı sağlamak demektir.” Dedi.

Zülfikar Çelik ise; “Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ülke çapında ve uluslar arası düzeyde başarıları bulunan bir okuldur. Ülkemizdeki mesleki ve teknik eğitim okulları için örnek olacağına inandığım bu projelerini bana aktardıklarında hiç tereddüt etmeden destek olacağımı ifade ettim. Böyle güzel ve örnek bir projede benim de katkılarımın bulunmasından büyük mutluluk duyuyorum.” Dedi.

img-20180104-wa0003.jpg

Turkiyeegitim.Com Özel haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.