Koncuk: Bolu İl MEM Derhal Görevden Alınmalı

Koncuk: Bolu İl MEM Derhal Görevden Alınmalı

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan okul müdürleri toplantısında okullarda 10’uncu Yıl Marşı’nın çalınmaması talimatı veren Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’i kınayarak derhal

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan okul müdürleri toplantısında okullarda 10’uncu Yıl Marşı’nın çalınmaması talimatı veren Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’i kınayarak derhal görevden alınması gerektiğini belirtti. Koncuk şunları kaydetti:

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz dün Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan okul müdürleri toplantısında, okullarda 10'uncu Yıl Marşı'nın çalınmaması talimatını verdi.
Bu Müdür müsveddesine soruyorum, Marşın hangi cümleleri nereni rahatsız etti.TÜRKE DURMAK YARAŞMAZ, TÜRK ÖNDE,TÜRK İLERİ sözleri mi?

Demişsin ki, bizim 2023 hedeflerimiz var.Olsun, kim 2023 hedeflerinize itiraz ediyor?1.yılı, ....10. yılı olmayan milletlerin 2023 yılı olur mu zannediyorsun, ey embesil, il müdürü demeye bile dilim varmayan zavallı.Geçmişi olmayan, geçmiş mücadelesi, başarısı olmayan milletlerin geleceği olur mu zannediyorsun.10. Yıl Marşı fakru zaruret için de yaşayan, onlarca savaştan, yüzbinlerce şehit vererek, çıkmış bir milletin başarı hikayesidir.Senin bu sözlerin, sadece Mustafa Kemal Atatürk'e değil, Atatürk ile beraber, bu başarıyı sağlamış Türk Milletine de, topyekun hakarettir.

Buradan tüm üyelerimiz adına istiyoruz, bu zavallıdan, tarihinden haberdar olmayan müptezelden il milli eğitim müdürü olmaz, derhal görevden alınmalı ve gerekli cezalar verilmelidir.
Bu müptezeli şiddetle kınıyorum, bunu o makamda tutmaları, korumaları halinde Başbakan'ı da, Milli Eğitim Bakanını da kınayacağım.

Türk Eğitim Sen olarak, bu işi burada bırakmayacak, görevden alınması için idari soruşturma talep edecek ve ceza davası açılmasını da isteyeceğiz."

 

...:: ONUNCU YIL MARŞI ::...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum