Koncuk: Şömine başında hazırlanan yönetmelik

Koncuk: Şömine başında hazırlanan yönetmelik

Koncuk: Yönetmelik Şömine Başında Mı Hazırlandı?

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MEB tarafından kamuoyuna duyurulan Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine Tepki Gösterdi.

İşte o açıklama:

MEB’DE YUSUF TEKİN’DEN ÖNCE, YUSUF TEKİN’DEN SONRA
Anlaşılan bazıları şömine başında Öğretmen Atama ve yer Değiştirme Yönetmeliği hazırlamış.Bir gün dahi öğretmenlik yapmamış kişilerin işi...

Yönetici atamayı rezil ettiniz, sıra öğretmen atama ve yer değiştirmeyi rezil etmeye mi geldi?Öğrenim özrünü kaldırdınız, sıra eş özründe mi? MEB, MEB olalı böyle bir dönem görmedi.Torpilin adam kayırmanın, öğretmen motivasyonunu sıfırlamanın kralını yapıyorsunuz.Bu ayıp size yeter. Yargı kararını dahi uygulamayan bir müsteşarın yönettiği MEB'den hak, hukuk, eğitim çalışanlarını mutlu etmek adına, bir adım mümkün mü?

Yusuf Tekin MEB'e müsteşar oldu?Ne yöneticilerin ne de öğretmenlerin ağız tadı kaldı.Tebeşir tozu yutmamış insanlarla MEB buraya kadar. Yargı kararlarının üstünde olan, hukuku tanımayan müsteşarların olduğu bir ülkede, kime ve neye güveneceksiniz?

MEB'de böyle biri müsteşar. Öğretmenleri mutsuz eden, aile bütünlüğünü bozan, kazanılmış hakları budayan yönetmelik yapanları, hukuku tanımayanları biz de tanımıyoruz. Yargı şube müdürlerine yapılan tüm sözlü sınavı iptal etti.

Şimdi Müsteşar Yusuf TEKİN'in B planını görelim. Bakalım B planı neymiş?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum