Talip Geylan'dan MEB'e Kripto FETÖ'cü Uyarısı!

Talip Geylan'dan MEB'e Kripto FETÖ'cü Uyarısı!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ülkemizin neredeyse tamamında MEB teşkilatlarını yöneten bürokratları esir almış olan sendika ve cemiyet görünümlü çetelerin, yine ellerinde listelerle ulufe dağıttığı...

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ülkemizin neredeyse tamamında MEB teşkilatlarını yöneten bürokratları esir almış olan sendika ve cemiyet görünümlü çetelerin, yine ellerinde listelerle ulufe dağıttığı, tehdit ve tekliflerle çalışanları baskı altına alma gayretinde oldukları duyumlarını aldıklarını kaydetti.

Ülkemizin milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu ve devletimizin bekasına yönelik tehdit ve saldırılar karşısında milletimizin tam bir mutabakatla yek vücut olduğu bu dönemde kamuda ayrımcılığa devam eden bürokratların KRİPTO FETÖCÜ olduğunu bildiren Geylan, “Sayın İsmet Yılmaz’ın yönetici atama mülakatlarını da titizlikle takip etmesi ve yıllardır süre gelen gayri ahlaki tutum ve tasarruflara bu kez engel olması elzemdir.” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Temenni ve talep ediyorum ki, 24 Haziran seçimine giderken çalışma hayatımız MÜLAKAT belasından kurtulur. Çünkü, başta uygulayıcılar olmak üzere, herkes biliyor ki, mülakat düzeni marifetiyle yıllardır çatır çatır KUL HAKKI yenmekte!
Nitekim bunun son örneğini de 14 Nisan’da başlayan öğretmen mülakatlarında yaşayacaktık. Basına yansıdığı şekliyle, sayın Bakanın ve sayın müsteşarın iradesini yok sayan bir bürokratın komisyonlara müdahalesiyle yaşanacak rezillik, sayın İsmet Yılmaz’ın son andaki müdahalesiyle önlendi.

Öğretmen adaylarımızın mülakat komisyonlarında haklarının gasp edilmesine müsaade etmeyen Sayın İsmet Yılmaz’a teşekkür ediyor ve aynı hassasiyeti, geçen yıllarda çok büyük ahlaksızlıklara zemin yapılan, YÖNETİCİ ATAMA MÜLAKATLARINDA da beklediğimizi ifade ediyorum.

Ülkemizin neredeyse tamamında MEB teşkilatlarını yöneten bürokratları ESİR almış olan sendika ve cemiyet görünümlü çetelerin, yine ellerinde listelerle ulufe dağıttığı, tehdit ve tekliflerle çalışanları baskı altına alma gayretinde oldukları duyumlarını alıyoruz.
MEB artık kendine çeki düzen vermelidir. Başta Sayın Bakan olmak üzere, kurumu yöneten bürokratlar, taşra teşkilatını işgal etmiş olan bu çetelere müdahale etmelidir. Bu ayıplı ve utanç verici durumdan MEB artık kurtarılmalıdır. Kurumumuzun her kademesinde liyakatin esas alınması sağlanmalıdır.

Buradan ilan ediyorum: Ülkemizin milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu ve devletimizin bekasına yönelik tehdit ve saldırılar karşısında milletimizin tam bir mutabakatla yek vücut olduğu bu dönemde kamuda ayrımcılığa devam eden bürokratlar KRİPTO FETÖCÜDÜR!

Sayın İsmet Yılmaz’ın yönetici atama mülakatlarını da titizlikle takip etmesi ve yıllardır süre gelen gayri ahlaki tutum ve tasarruflara bu kez engel olması elzemdir. Çünkü, tüm bu ikazlara rağmen, bundan sonra yaşanacak tüm hak gaspları ve ayrımcılığın sorumlusu doğal olarak sayın Bakan ve MEB bürokrasisi olacaktır.

Ayrıca “MEB’de FETÖ mücadelesi tamamlandı” diyen Müsteşar Sayın Yusuf TEKİN’in de mülakat sürecini yakinen takip etmesi ve bu süreçte ayrımcı ve ötekileştirici tasarruflarıyla MEB’i sabote eden yandaş kayırmacı KRİPTO FETÖCÜLER hakkında gereğini yapması gereklidir.

Takip ediyoruz!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum