Telefondan Gmail'e neden girmiyor? Gmail şifre değişikliği

Telefondan Gmail'e neden girmiyor? Gmail şifre değişikliği

24 Şubat cuma günü itibariyle Gmail hesabına giriş yapamayan binlerce kişi konunun kaynağını merak ediyor. Gmail hesabına mobil üzerinden neden erişim sağlanmıyor. Türk Telekom'dan açıklama geldi

Gmail hacklendi mi? Binlerce kullanıcı bu sorunun yanıtını arıyor. Bugün itibariyle Telefondan Gmail'i çıkış yapan ve erişim saylamayan kullanıcılar büyük panik yaşadı. 24 Şubat cuma günü itibariyle Google Gmail hesap erişimiyle ilgili sıkıntı yaşayanlar problemin kaynağını merak ediyor

GMAİL HESABINA NEDEN GİRİLMİYOR?

Türkiye dahil dünya çapında birçok kişi sabah uyandığında küçük bir şokla karşılaştı. Akıllı telefonlarını eline alan Google kullanıcıları, tüm hesaplarından otomatik olarak çıkış yapıldığını gördü. GMail, Google Drive, YouTube dahil tüm uygulamalar, Google hesabından çıkış yapıldığı uyarısı verdi.

Bu uyarı sonrasında telefonuna virüs bulaştığını veya hesabının hacklendiğini düşünen bazı kullanıcılar ise Google hesabını kapatmaya çalıştı.

Sorun yaşayanların sayısının artması üzerine Google tarafından zorunlu bir açıklama geldi. Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Google, korkulacak bir şey olmadığını, oturum açmada bir sorun yaşandığını ve bu sorunun güvenlik açığına neden olmadığını duyurdu.

Sorun yaşayanların Google hesabını kaldırarak yeniden kurması gerekiyor. Google hesaplarında sorun yaşamayanlar ise eskisi gibi hesaplarını kullanmaya devam edebiliyor.

ABD'li teknoloji devi Google uzun süredir böyle bir sorunla karşılaşmıyordu. Konuyla alakalı detay vermeyen Google'ın sunucularında bir sorun yaşandığı tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.