2015 Aralık Ayı Memur Maaş Bordrosu Sorgulama Ekranı MEMUR MAAŞLARI

2015 Aralık Ayı Memur Maaş Bordrosu Sorgulama Ekranı MEMUR MAAŞLARI

E-devlet Giriş 2015 Aralık Ayı Memur Maaş Bordrosu Sorgulama Ekranı MEMUR MAAŞLARI 2015 Aralık Ayı Memur Maaş Bordrosu Tıkla Maaşını Öğren!! 2015 Aralık Ayı Memur Maaş Bordrosu Tıkla Maaşını Öğren!!

Maliye Bakanlığı E-bordro Hizmeti e-devlet üzerinden hizmet vermeye devam ediyor.Memurları 15 Aralık 2015 tarihinde alacakları 2015 Yılının son ve 2016 yılının zamlı maaşları öncesinde ARALIK AYI MAAŞ BORDRONUZU e-devlet üzerinden öğrenebilirsiniz.  

Aralık 2015 Memur Maaş Bordrosu e bordro Sorgulama - TIKLA SORGULA

BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi SGK 4A kapsamındaki devlet memurlarının 15 Aralık 2015 tarihli memur maaş e-bordrosu yayımlandı. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi SGK 4A kapsamındaki devlet memurlarının 15 Aralık 2015 tarihli memur maaş e-bordrosu yayımlandı. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından her ayın 15’inde yayınlanan e-bordro ile kamu çalışanları net ve brüt maaşlarını,maaşlarında ki kesinti ve ek ödemelerini öğrenebilmektedir.   Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti Bu hizmet devlet memurlarının kendilerine ait bordroları listeleyip bordro detaylarını görüntüleyebildikleri bir hizmettir.

E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinde yapılan ve 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personel yararlanabilir. 4B, 4C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar bu sistemden yararlanamaz.

BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.