2017 KPSS İle Atama Bekleyen Öğretmenler: Atama duyurusu mağdur etti

2017 KPSS İle Atama Bekleyen Öğretmenler: Atama duyurusu mağdur etti

2017 KPSS İle Atama Bekleyen Öğretmenler: Atama duyurusu mağdur etti

2017 KPSS İle Atama Bekleyen Öğretmenler: Atama duyurusu mağdur etti.

20 bin öğretmen ataması takvimi açıklandı. Takvime göre Milli Eğitim Bakanlığı atamaları 2017-2018 KPSS puanları ile başvuruları alarak yapacak. 2017 KPSS ile ek atama bekleyen adayları bu duyuru memnun etmemiş gibi gözüküyor. 

İŞTE SİTEMİZE ULAŞAN 2017 KPSS İLE ATAMA BEKLEYEN ADAYLARIN MAĞDURİYETLERİ

2017 kpss de yüksek puan alan ve kontenjan azlığı yüzünden atamasi yapılmayan  öğretmenler Günlerce mücadele ederek takvimin bayram oncesi çıkmasını istemişti.

MEB öğretmen adaylarının sesini duymuş ve ATAMA Takvimini  ilan etmişti.  Atama takvimini gören öğretmenler ŞOK  yaşadılar zira 20 binlik ogretmen alım ilanına 2017 ve 2018 yılları birlikte başvuracağı belirtiliyordu.

Bir tarafta  16 aydır bekleyen ve tarihin en az alimi yapılan 2017 kpss mağdurları bir tarafta ise 2018 sınavına girmiş ama sonucu belli olmayan adaylar vardı.

MEB iki yılın adaylarını birlikte başvuracağını  ilan etti ancak bu alımda 2017 kpss ile atanacak kimse yok gibi.   Zira zaten  2018 sınavından yüksek alanlar bu 20 binlik alimi dolduracak ve 2017 kpss mağdurlarına atanma şansı  kalmayacak. 2017 kpss mağduru adaylar adaletli bir  alım yapılmasını beklerken yaşadıkları  ŞOK  ile sosyal medyadan  Bakan ve Bakanlık yetkililerine bu hatayı düzeltin diye seslendiler.

Bizde bu 20 binlik alıma birlikte başvuru şansı verilen ancak atanma imkanı verilmeyen adayların hakli feryadını duyurarak  üzerimize düşen görevi yapiyoruz. 

MEB bu uygulamada adayları ikna edecek bir düzenleme yapmalıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.