2018 Temmuz Ayı Memur Maaş Bordrosu Sorgulama

2018 Temmuz Ayı Memur Maaş Bordrosu Sorgulama

Devlet Memurlarının 2018 yılı Temmuz ayı memur maaş bordroları e-Devlet üzerinden yarın yayınlanması bekleniyor.. Kamu personelleri 2018 yılı Temmuz ayı maaşlarını türkiye.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilec

Devlet memurlarının maaş bordroları her ayın 14'ünde e-Devlet üzerinden erişime açılıyor. Vatandaşlar bu bordroları inceleyerek maaşlarından yapılan kesintileri, ek ödemeleri görebiliyor. 14 Nisan'da görüntülenebilecek e-Bordro'lara e-Devlet'ten ulaşmak mümkün olacak. Bu hizmet devlet memurlarının kendilerine ait bordroları listeleyip bordro detaylarını görüntüleyebildikleri bir hizmettir. 

Daha önceki yıllarda Maliye Bakanlığı tarafından Muhasebat sisteminden yayımlanan memur maaş e-bordroları artık sadece e-devlet üzerinden yayımlanıyor. e-Devlet üzerinden 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi 4/B'li sözleşmeli personeller ile 4/C'li geçici personellerin maaşları yayımlanmıyor.Ayrıca bu personeller haricinde farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar da e-Devlet üzerinden e-Bordro hizmetinden yararlanamıyor. 

 Haziran ayı memur maaş bordroları yayımlandı. 2018 yılı Mayıs ayı memur maaş bordroları e-Devlet üzerinden görüntülenebilecek. Memurlar Haziran ayına ait maaşlarını aşağıdaki bağlantıdan T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

E-Devlet girişi yaparak Temmuz ayı maaş bordronuzu görüntülemek için TIKLAYINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.