AK Parti'den asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması

AK Parti'den asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücret zammıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İnsanlarımızın beklentisi mutlaka karşılanacaktır" dedi. TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Akbaşoğlu, çalışanların memnun olacağı bir yakla

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücret zammıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İnsanlarımızın beklentisi mutlaka karşılanacaktır" dedi. TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Akbaşoğlu, çalışanların memnun olacağı bir yaklaşımı bir ay içerisinde göreceklerini belirtti. Ayrıca, emeklilerin de bu düzenlemeden etkileneceğini ifade etti.

Öte yandan, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, seçim öncesi yaptığı açıklamada, ocak ayında yapılan düzenlemeyle asgari ücretin dolar bazında en yüksek seviyeye çıkarıldığını ve temmuzda da benzer bir oranla zam yapacaklarını belirtmişti. Bilgin, çalışmaların hazır olduğunu dile getirdi.

Seçim öncesi AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise en düşük memur maaşının 22 bin liraya çekileceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.