Akademik personele bayram mesajı: Binali Yıldırım’ı karşılamaya gelin!

Akademik personele bayram mesajı: Binali Yıldırım’ı karşılamaya gelin!

Üniversiteden akademik personele skandal mesaj. Mesajda Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte bayramın birinci günü memleketi Erzincan'a gidecek olan Binali Yıldırım'ın havalimanında karşılanması istendi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, akademik ve idari personeline gönderdiği mesaj ile bir skandala imza attı. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Kurban bayramının birinci günü memleketi Erzincan’a gelecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu için akademik ve idari personele, ”bayramlaşma” düzenlenecek denilerek “karşılamaya gelin” mesajı gönderildi.

Prof.Dr. Akın Leven’in rektörlüğünü yaptığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, akademik ve idari personeline gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verildi:

* Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun katılımları ile Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda yapılacak isim değişikliği töreni münasebeti ile Kurban Bayramı’nın ilk günü olan, 20 Temmuz 2021 Salı günü saat 18:00’de havalimanında bayramlaşma merasimi düzenlenecektir. Tüm akademik ve idari personelin katılması rica olunur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.