Arınç: Başbakan'dan öğretmenlere müjde var

Arınç: Başbakan'dan öğretmenlere müjde var

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'nda öğretmenlerle ilgili bir müjde açıklayacağını söyledi.

Arınç, şubat ayında il dışı eş durumundan öğretmen atamalarının tamamlandığını, il içi atamaların da tamamlanacağını kaydetti.

Bakanlar Kurulu sonrasında basın toplantısı düzenleyen Arınç, 5 bakanın kurul toplantısında sunum yaptığını açıkladı. Arınç, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AB Bakanı Egemen Bağış ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ayrı ayrı sunum yaptıklarını belirtti.

Son olarak, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın sunum yaptığını söyleyen Arınç, Bakan'ın şubat ayı içindeki eş durumu atamaları konusunda bilgi verdiğini söyledi. İl dışı atamalaların tamamlandığını söyleyen Arınç, il içi eş durumu atamalarının da tamamlanacağını belirtti. Arınç, okullarda süt dağıtımı uygulamasının da devam edeceğini kaydetti. Başbakan Yardımcısı Arınç, ayrıca, Başbakan Erdoğan'ın yarınki grup toplantısında öğretmenlerle ilgili bir müjdeyi açıklayacağını söyledi.

kaynak: www.memurtime.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum