Bakan İsmet Yılmaz ve Özel Kalem Müdürü Ulaşılmaz Mı ?

Bakan İsmet Yılmaz ve Özel Kalem Müdürü Ulaşılmaz Mı ?

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı ve Milli Eğitim Bakanı Özel Kalem Müdürünü eleştirdi.

"Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Özel Kalem Müdürü Ulaşılmaz Mı? Bırakın İsmet Yılmaz’ı özel kalem müdürüne bile ulaşmak imkansız"

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı ve Milli Eğitim Bakanı Özel Kalem Müdürünü eleştirdi. İşte o açıklamalar:

Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk twitter hesabından yaptığı açıklamalarda Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı eleştirdi.

Koncuk yaptığı açıklamalarda İsmet Yılmaz’a “Bu kafayla nereye Sayın İsmet Yılmaz?” ifadesine yer verdi.

BAKANA ULAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL

İsmail Koncuk yaptığı açıklamada Bakan İsmet Yılmaz’dan randevu istediklerini, İsmet Yılmaz’a ulaşmak bir kenara Bakanın özel kalem müdürüne dahi ulaşmanın mümkün olmadığına değindi ve hem Bakan İsmet Yılmaz’ı hem de özel kalem müdürünü eleştirdi. Koncuk, İsmet Yılmaz’ın randevu talebinden haberdar olup olmadığını bilmediklerini ancak özel kalem müdürü ile İsmet Yılmaz’ın bir yere gitmesinin, ilerlemesinin mümkün olmadığını açıkladı.

BİZİMLE GÖRÜŞMEK YÜREK İSTER

Twitter hesabından yaptığı açıklamada İsmet Yılmaz’a seslenen Koncuk, Türk Eğitim-Sen ile görüşmenin yürek istediğini, Türk Eğitim-Sen ile görüşmenin yandaş sendika ile görüşmeye benzemeyeceğini vurgularken, sendika olarak doğru bildiklerinin adama göre, bakana göre değişmeyeceğini ifade etti.

Koncuk açıklamasında tekrar randevu olayına değinirken, İsmet Yılmaz ile görüşmenin marifet olmadığını, yüz yüze ya da farklı iletişim yolları ile haberleşeceklerini belirtti.

BU KAFA İLE O MAKAMDA NE KADAR?

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a hitaben; şimdiye kadar yüz yüze görüşmediklerini, ancak bakan olarak yaptığı açıklamaların hiç iyi izlenim oluşturmadığını, bu kafa ile o makamda uzun süre kalmanın çok zor olduğu açıklamasını yaptı.

Koncuk İsmet Yılmaz’a sözleşmeli öğretmenliğin 2011 yılında kaldırıldığını hatırlatarak, İsmet Yılmaz’ın bu konuyu tekrar gündeme getirmesini eleştirdi. İsmet Yılmaz’a, eğitim çalışanlarının bakanı mı yoksa yanlış yönlendiren kişilerin mi bakanı olduğu sorusunu soran Koncuk, İsmet Yılmaz’ın kendisine gelmesi gerektiğini belirtti.

kamudanhaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.