Bakan Koca'dan milyonların gönlüne dokunan mesaj!

Bakan Koca'dan milyonların gönlüne dokunan mesaj!

Bakan Koca'dan milyonların gönlüne dokunan mesaj!

Sağlık Bakanından sürpriz mesaj! 'Sloganları hazır'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün az önce (saat 12:00 sıralarında) paylaştığı mesajında anne-babalarla çocuklara teşekkür etti. Dışarı çıkma serbestisinin çocukları ve aileleri mutlu etmesinde dikkat edilecek noktayı Bakan Koca açıkladı. Bakan Koca çocukların sloganlarının hazır olduğunu belirterek "Sloganları hazır:) “Bana yaklaşmayın!” paylaşımında bulundu.

DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAF YAZISI

Paylaştığı fotoğrafın temsili olduğunu sol alt köşesine yazan Bakan Koca 'Teşekkür yürektendir' diyerek içten ve samimi paylaşımı ile tüm anne-babalar ile çocukların gönlüne dokundu.

İşte o mesaj;

"Galiba en zoru çocuk olmaktı. Korkuları bizi üzdü. Parkları özleseler de evde kalmayı başardılar. Çıktıklarında maskelerini taktılar. Çocuklarımıza ve anne babalarına teşekkür ederim. Dışarı çıktıklarında kurallara uymayanları uyarabilirler. Sloganları hazır:) “Bana yaklaşmayın!”

Profil fotoğrafı; profil sayfası Twitter'da yeni sekmede açılır

Dr. Fahrettin Koca

 

@drfahrettinkoca

 

Galiba en zoru çocuk olmaktı. Korkuları bizi üzdü. Parkları özleseler de evde kalmayı başardılar. Çıktıklarında maskelerini taktılar. Çocuklarımıza ve anne babalarına teşekkür ederim. Dışarı çıktıklarında kurallara uymayanları uyarabilirler. Sloganları hazır:) “Bana yaklaşmayın!”

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.