Bakan Naci Ağbal'dan Öğretmen Atamaları Açıklaması

Bakan Naci Ağbal'dan Öğretmen Atamaları Açıklaması

Bakan Ağbal: Öğretmen atamaları devam edecek. Maliye Bakanı Naci Ağbal dün akşaki genel kuruldaki konuşmasında, öğretmen atamalarının devam edeceğini belirtti.

Bakan Ağbal: Öğretmen atamaları devam edecek. Maliye Bakanı Naci Ağbal dün akşaki genel kuruldaki konuşmasında, öğretmen atamalarının devam edeceğini belirtti. Bir milletvekilinin "öğretmen alımı" konusundaki sorusuna cevap veren Bakan Ağbal, atamaların süreceğini söyledi.

Bakan Naci Ağbal, ilgili bakanlıklara verilecek kadroların; maliye bakanlığı, devlet personel başkanlığı ve başbakanlık koordinesinde karara bağlanarak personel alımlarında verileceğini duyurarak bu konuda çalışmaların yapılacağını meclis kürsüsündeki konuşmasında cevapladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Öğretmen atamaları konusunda, AK PARTİ hükûmetleri döneminde, 2003-2015 döneminde 512 bin atama yapıldı değerli arkadaşlar. Yani bugüne kadar AK PARTİ hükûmetleri döneminde on dört yılda, AK PARTİ hükûmete geldiği anda yaklaşık -benim hatırladığım- 450 bin civarındaydı, bu dönemde 512 bin öğretmen ataması yapıldı. Merak etmeyin, öğretmen atamalarını her zaman yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum