Bakan Tunç'tan Hakem Meler'e Yönelik Saldırıya İlişkin Açıklama

Bakan Tunç'tan Hakem Meler'e Yönelik Saldırıya İlişkin Açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, spor sahalarında görülen şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek, hakemlere yönelik saldırıları kı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, spor sahalarında görülen şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek, hakemlere yönelik saldırıları kınadı. Soruşturmanın hemen başlatıldığını ifade eden Tunç, saldırıda bulunanlar hakkında tutuklama kararı verildiğini söyledi. Adalet Bakanı, görüntülerin incelendiğini ve soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini ifade etti.

Tunç, saldırıya ilişkin olarak, "Kasten yaralama ve kamu görevlisine karşı kasten yaralama var. Ayrıca kırık meydana geldiği için bunlar cezada artırım ve tutuklama nedenleri olarak Sulh Ceza Mahkemesinin takdiri. Tutuklama kararları gerçekleştirildi." şeklinde konuştu. Görüntülerden tespit edilen kişilere yönelik de çalışmaların devam ettiğini belirten Bakan Tunç, konunun yakından takip edildiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.