Beklenen MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabı Çıktı!

Beklenen MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabı Çıktı!

Sınav Kazandıran Taktikler ve Konu Özetleriyle MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabı Yayınlandı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü’nde faaliyet gösteren Kalem Kitap tarafından hazırlanan kitap, alanında...

Sınav Kazandıran Taktikler ve Konu Özetleriyle MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabı Yayınlandı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü’nde faaliyet gösteren Kalem Kitap tarafından hazırlanan kitapı, alanında uzman komisyon tarafından kaleme alındı.

MEB EKYS 2019 Konu Anlatımlı kitap, ÖSYM tarafından 28 Şubat 2019 tarihinde yayımlanan sınav ilanındaki konular ve örnek sorulara göre hazırlandı.

>> KİTABA GÖZAT

ÖSYM tarafından açıklanan konular; püf noktalar, pratik çözümler, yazar notları ve tablolar eklenerek sadeleştirilmiş, okuyucuların kullanımına sunuldu.

MEB Yöneticilik Sınavı Hazırlık Kitabı hakkında bilgi veren Murat Işık şöyle konuştu: “ilk defa ÖSYM tarafından yapılacak olan MEB EKYS 2019 Sınavı, adeta baskın bir sınav oldu. Sınav konuları ve içeriği eski sınavlara göre tamamen değişti. Kalem Kitap olarak; konu başlıklarına uygun, sadeleştirilmiş ve uzmanlar tarafından püf noktaları ve pratik çözümler getirilerek hazırlanmış, herkesin okuyabileceği, hatta elinden düşürmeyeceği bir yayın ihtiyacını gördük. Uzman akademik kadromuz tarafından bu ihtiyaca bir cevap niteliğinde kitabımızı hazırladık. Sınav Kazandıran Taktikler ve Konu Özetleriyle MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabımız ile tüm adaylarımızın başarıya ulaşacağına inanıyorum”

Kitap İsteme : Kalem Kitap Yayıncılık

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü Cebeci-Çankaya-ANKARA

0 312 363 33 50-5020 - 0 532 583 06 26 - www.kalemkitap.com.tr

ISBN: 978-605-81753-4-1

Basım Tarihi: Mart 2019

Baskı Yeri: Ankara

Sayfa Sayısı: 224

Ebat: 16x24

beklenen-meb-yoneticilik-sinavi-(ekys)-hazirlik-el-kitabi-cikti!-.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.