Bülent Turan'ın, 3600 ek gösterge açıklaması, yeni mi?

Bülent Turan'ın, 3600 ek gösterge açıklaması, yeni mi?

Bülent Turan'ın, "seçimden önce 3600 ek gösterge çıkacak" şeklinde, geçen ay yaptığı açıklama, sanki yeni yapılmış gibi bugün tüm haber sitelerinde yer almaktadır.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, geçen ay, 3600 ek gösterge talebiyle ilgili olarak "Meclis takvimi uygun olursa seçimden önce çıkarılacak." demişti. Bu açıklama 13 Şubat'ta, torba kanun öncesinde yapılmış ve düzenleme torba kanunda yer alacak intibası oluşmuştu.

Bu açıklama, TBMM'ye sunulan son torba kanun öncesinde yapılmış olup, daha sonra Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, ikinci bir açıklama daha yapmış ve "torba kanunda 3600 ek gösterge düzenlemesinin yer almadığını" belirtmişti.

Bülent Turan'ın geçen ay, torba kanun düzenlemesi öncesi yaptığı açıklama bugün tüm haber sitelerinde sanki yeni bir habermiş gibi yer almakta olup, 3600 ek göstergeye ilişkin olarak yapılmış yeni bir açıklama bulunmamaktadır.

Bir internet sitesi bu hatayı yapmış, diğer internet siteleri de aynı haberi kopyalayarak aynı hatayı devam ettirmiştir.

memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.