CHP'nin Çankaya Adayı Hüseyin Can Güner'den İlk Açıklama

CHP'nin Çankaya Adayı Hüseyin Can Güner'den İlk Açıklama

CHP'nin Çankaya'da Alper Taşdelen'in yerine aday gösterdiği Hüseyin Can Güner, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla adaylığı hakkında ilk açıklamayı yaptı. Güner, "Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e, Parti Meclisimize, bu onurlu sorumlu

CHP'nin Çankaya'da Alper Taşdelen'in yerine aday gösterdiği Hüseyin Can Güner, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla adaylığı hakkında ilk açıklamayı yaptı. Güner, "Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e, Parti Meclisimize, bu onurlu sorumluluğun bana layık görülmesinde katkısı olan her Cumhuriyet Halk Partisi üyesine teşekkürü borç bilirim" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

CHP'nin dün gerçekleştirdiği Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından Çankaya Belediye Başkan adayını açıklamasıyla, Güner'in adaylığı resmileşti.

Çankaya, CHP'nin en güçlü olduğu ilçelerden biri olarak biliniyor ve Alper Taşdelen'in iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütmesinin ardından, Hüseyin Can Güner aday olarak gösterildi.

Güner'in adaylığının ardından yaptığı açıklamada, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti Çankaya'mız için partimizin Belediye Başkan adayı olmanın tarifsiz gururunu yaşıyorum" ifadeleri dikkat çekti. Ayrıca, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapısından girdiğim günkü kadar inançlı, en az o günkü kadar heyecanlı ve mutluyum" şeklinde duygularını dile getirdi.

Güner, açıklamasında özellikle Genel Başkanları Özgür Özel'e ve Parti Meclisi üyelerine teşekkürlerini sunarken, bundan sonraki süreçte Çankaya'da birlikte çalışacaklarını vurguladı. Ayrıca, "İnsanımızın sürüklendiği yoksulluğa, ülkemizi yakıp kavuran karanlığa karşı 100 yıl evvel nasıl ışık olduysa, bugün de umudun ışığı Çankaya'dan parlayacak" diyerek, önemli bir mesaj verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.