Cizre'de çatışma çıktı 3 PKK'lı öldürüldü

Cizre'de çatışma çıktı 3 PKK'lı öldürüldü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde polislere roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler etkisiz hale getirildi. Bu arada PKK saldırısı nedeniyle ilçedeki öğretmenevi kullanılamaz hale geldi.

Teröristler Cizre'de 3 ayrı noktada polise roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Güvenlik güçlerinin anında cevap vermesiyle başlayan çatışmada 3 PKK'lı öldürüldü. Polis aracına yönelik roketatarlı saldırı saniye saniye görüntülendi.

Gece Yafes Mahallesi'nde bir grup PKK'lı, devriye gezen polis ekibine, başka bir grup ise Kale Mahallesindeki Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasına roketatar ve uzun namlulu silahla saldırdı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

ÖĞRETMENEVİNE İSABET ETTİ

PKK'lıların attığı bir roketatar mermisi, Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet binasının yanındaki Cizre Öğretmenevine isabet etti. Merminin infilak etmemesi nedeniyle olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Sabaha karşı Dörtyol kavşağında ise zırhlı polis aracına PKK'lılarca roketatarlı saldırı yapıldı. Roketatar mermisinin isabet ettiği iş yerinde hasar oluştu. Saldırıların ardından çıkan çatışmalarda 3 PKK'ı öldürüldü.

Mardin'in Derik ilçesinde gerçekleşen saldırıda da bir uzman çavuş şehit olmuş, bir asker de ağır yaralanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.