Cizre'deki 23 No'lu binadan ilginç ayrıntılar Selvi duyurdu

Cizre'deki 23 No'lu binadan ilginç ayrıntılar Selvi duyurdu

CİZRE'de bodrum kata girildi mi? Öldürülen PKK'lı teröristler günlerdir konuşulan 23 numaralı binada kalanlar mı? Abdülkadir Selvi ayrıntıları yazdı.

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, terör örgütü PKK yöneticilerinin bodrum katında kaldığı söylenen 23 No'lu binaya henüz girilmediğini yazdı.

Pazar gününü pazartesine bağlayan gece Cizre'de büyük bir operasyon yapıldı. Kimine göre 60 kimine göre 10 terörist etkisiz hale getirildi.

Operasyon yapılan binanın HDP'lilerin algı operasyonu yaparak, “Bodrum kat” olarak ön plana çıkardıkları bina olduğu söylendi.

 Peki gerçekte neler oldu? Olayı araştırdığını söyleyen Selvi, merak edilenleri bugünkü köşesinde böyle duyurdu:

BU BAŞKA BİR BİNA

"Dün araştırdım.

Güvenlik birimlerinin, ”23 No'lu bina” dediği ünlü Bodrum katındaki PKK'lı teröristlerin bulunduğu bina değil. Oraya 300-400 metre mesafede.

Ama bu başka bir bina.

Operasyonların sürdüğü Cudi mahallesinde Pazar gecesi saat 23'te bir binanın bahçesine çıkan bir grup terörist roketatar ve Kaleşnikoflarla saldırıya geçiyor. Daha önce İHA'lar aracılığıyla burada bir grup teröristin bulunduğu tespit edildiği için güvenlik görevlileri hazırlıklı. Çok şiddetli bir şekilde karşılık veriyorlar. 5'i ölü 5'i yaralı olmak üzere 10 kişi etkisiz hale getiriliyor. Binaya asker girmiyor. Olay yeri inceleme ekibi olarak polis giriyor. Polisler içeride başka cesetlerinde olduğunu bildiriyorlar. Ama o sırada çevre binalardan ağır bir saldırı başlıyor, bunun üzerine polisler çıkıyor.

Durum bu.

Ama 23 No'lu bina, içinde teröristlerle orada duruyor."

Yazının tamamı için tıklayın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.