Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni danışman

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni danışman

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni danışman geliyor. Hidayet Türkoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışman olacak.

Türk basketbolunun son dönemdeki en önemli isimlerinden Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olacak.

Sabah'ta yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, milli basketbolcu, kamuoyunun "Hido" lakabı ile tanıdığı ve halen Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'luğunu yapan Hidayet Türkoğlu'nu kendisine danışman olarak atamaya hazırlandığı öğrenildi. Daha önce milli güreşçi ve bir dönem AK Parti'den milletvekilliği yapan Hamza Yerlikaya da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlığına getirilmişti.

SPORDA TÜRKOĞLU'NDAN YARARLANACAK
Erdoğan'ın Türk sporunun geliştirilmesine yapılacak katkılar konusunda Türkoğlu'ndan yararlanmayı planladığı belirtildi. Türkoğlu, basketbol oynadığı süre içinde 269 kez milli formayı giydi. 2001 Avrupa. 2010 dünya basketbol şampiyonalarında gümüş madalya alan milli basketbol takımında görev yaptı.

İŞTE DANIŞMAN KADROSU
Türkoğlu’yla birlikte başdanışman sayısı 24’e yükselecek. Danışmanlardan, isimleri kamuoyuna yansıyanlar şöyle: “Eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şükrü Karatepe, eski gazeteci İlnur Çevik, Cumhurbaşkanlığı’nın örtülü ödenek harcamalarından sorumlu Maksut Serim, eski Kars milletvekili Mehmet Uçum, eski Ordu milletvekili İhsan Şener, eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, eski Şanlıurfa milletvekili Emin Önen, eski Konya milletvekili Mustafa Akış, eski İstanbul milletvekilleri Reha Denemeç, Özlem Zengin, Alev Dedeğil ve Oktay Saral, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, eski Trabzon milletvekili Şeref Malkoç, milli güreşçi Hamza Yerlikaya, eski Konya milletvekili Gülay Samancı, eski Ankara milletvekilleri Seyit Sertçelik ve Bülent Gedikli.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.