Devlet Personel Başkanı'ndan Kamu-Sen'e Ziyaret

Devlet Personel Başkanı'ndan Kamu-Sen'e Ziyaret

Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali KUMBUZOĞLU Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Devlet Personel Başkanı  Mehmet Ali KUMBUZOĞLU Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

KUMBUZOĞLU: KARŞILIKLI DİYALOĞA ÖNEM VERİYORUZ

Türkiye Kamu-Sen’in çalışma hayatına çok önemli katkılar sağladığının altını çizen  Devlet Personel Başkanı  Mehmet Ali KUMBUZOĞLU, sosyal diyaloğun gerekliliğine de vurgu yaptı. Kumbuzoğlu, “Çalışma hayatında yaşanan sorun ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması noktasında gayretler sarf ediyoruz. Bu noktada konunun tam merkezinde olan Sivil Toplum Kuruluşları çözüm önerileri noktasında bizlere yoğun ve önemli katkılar sağlamaktadır.

Türkiye Kamu-Sen’in kurulduğu günden beridir verdiği mücadele takdire şayandır. Karşılıklı diyaloğun son derece önemli olduğu bu kulvarda sizlerle beraber kamu çalışanlarımızın yaşadıkları sorunların çözümü için adımlar atıyoruz. Her türlü sorunda karşılıklı görüş alışverişleri ile sonuca çok daha kısa sürede ulaşacağımıza inancım tamdır. Bir kez daha Türkiye Kamu-Sen’e çalışma hayatına katkıları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

KONCUK: HEPİMİZ AYNI GEMİDE MÜCADELE EDİYORUZ

Devlet Personel Başkanı  Mehmet Ali KUMBUZOĞLU’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, karşılıklı diyalog mekanizmasının önemine inandıklarını belirtti.

Genel Başkan Koncuk, “Devlet Personel Başkanımız Mehmet Ali KUMBUZOĞLU’nu Genel Merkez binamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri için sürdürdüğümüz mücadele içerisinde kendileri ile sık sık bir araya geliyor ve sorunların çözümü için ortak akıl üretmeye çalışıyoruz. Elbette karşılıklı olarak yürütülecek diyaloğun hızlı ve kesin sonuçlara ulaşma adına önem arz ettiği açıktır.

Hepimiz aynı gemide aynı amaç için mücadele etmekteyiz. Çözüme kavuşturduğumuz her bir başlık binlerce hatta yüz binlerce insanımızın mutluluğuna kapı açacaktır. Bu çerçevede Türkiye Kamu-Sen olarak sorunları beraberce çözmek adına her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzun bilinmesini isterim.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine bir kez daha Türkiye Kamu-Sen camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyarette Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türkiye Kamu-Sen Genel Toplu Sözleşme Sekreteri ve Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türkiye Kamu-Sen Genel Mevzuat Sekreteri ve Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mehmet Özer, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz’da hazır bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.