Dış Ticaret Eğitimi ilgi görüyor

Dış Ticaret Eğitimi ilgi görüyor

Dış Ticaret Eğitimi Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından verilmeye başlandı.

Globalleşerek büyük bir pazar halini alan dünyada uluslararası ticarette gerçekleşen önemli değişiklikler yeni meslek gruplarını ortaya çıkardı.

Dış ticaret uzmanlığı da geleceğin altın meslekleri arasında yerini aldı. Artık firmalar uluslararası ticarette yetkin, dış ticarette kullanılmakta olan finansman teknikleriyle dış ticaretteki ücretlendirme politikaları ve teknikleri gibi konularda bilgi sahibi olan, dış ticaret uzmanlığı bilgi ve becerisi olan elemanlar istihdam etmek istiyorlar.

Dış Ticaret Eğitimi Sertifikası ile bu yetkinliğe sahip olabilir ve bu yeni meslek dalında kariyer basamaklarını tırmanmak için ilk ve en önemli adımı atabilirsiniz.

Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi ithalat ve ihracat ile alakalı alanlarda kendisini geliştirmeyi isteyen, firmaların dış ticaret bölümlerinde halihazırda çalışmakta olan veya çalışmayı düşünen katılımcılar için uzman eğitmenler tarafından yapılmaktadır.

Genelde uzaktan eğitim şeklinde yapılan Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi sonunda iki tür sertifika alabilirsiniz. Bu tamamen kayıt yaptırdığınız kurs ile alakalıdır. Dış Ticaret Eğitimi denilince akla ilk gelen Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olan gelir. Genel olarak pek çok kursta ortalama 2 aylık eğitimin sonunda gerçekleştirilen sınavın ardından başarılı olan kursiyerler MEB onaylı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi Sertifikasını almaya hak elde edebilirler.

Bir de bazı kurslar eğitim için üniversitelerle anlaşma yapıyorlar. Yine aynı prosedürde kurs sonunda yapılan sınavdan başarılı bir şekilde ayrılan kursiyerler bu sefer MEB Onaylı değil anlaşmalı üniversite onaylı sertifikalarını almaya hak kazanıyorlar.

Hangisi olursa olsun uzmanlığınızı kanıtlayacağınız bir sertifikanızın olması sizi rakiplerinizin bir adım önüne taşıyacaktır. Çünkü artık işe alımlarda büyük yoğunluklar olduğundan iş veren öncelikle önüne gelen CV’ler üzerinden bir seçme ve eleme yapmak zorunda kalıyor. Yani CV bu yüzden çok büyük önem arz ediyor. Bu ön seçimde sertifikası olan bir kişi ile olmayan bir kişi arasında büyük bir fark olacaktır. Çünkü iş veren önceliği uzmanlığını belgeleyen kişiye verecektir. Siz ondan daha yetkin ve tecrübeli olabilirsiniz ama o bir adım öne geçmiş olacak.

Tabi ki sertifika almak ile her şey bitmiş sayılmaz. Alınan eğitimin sindirilmesi, gerekli yerlerde tecrübe kazanmak için çalışmak ve deneyimli insanların seminerleri ile doyurucu bilgi ve deneyime ulaşmak da bu noktada çok önemlidir. Çünkü iş veren sadece belgesi var diye bir kişiyi işe almaz. O sadece bir basamaktır. Onun sonrasında kendinizi ispatlamanız gerekmektedir.

Dış Ticaret Eğitimi almak isterseniz 0312 9113232'yi arayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.