Diyarbakır Sur'da çatışma şehit haberleri var

Diyarbakır Sur'da çatışma şehit haberleri var

DİYARBAKIR Sur'da bölücü terör örgütü PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 asker şehit oldu.

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 asker ve 2 polis yaralandı. Hastaneye kaldırılan askerlerden 2'si şehit oldu.
TSK, Sur'da meydana gelen olayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

Cizre'deki şehit sayısı üçe yükseldi!

"01 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu üç kahraman silah arkadaşımız ve iki kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 09:07’de şehit olmuşlardır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza ve Emniyet Teşkilatımızın kahraman mensuplarına acil şifalar temenni ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.