Diyarbakır Sur'da son durum şehit haberi geldi

Diyarbakır Sur'da son durum şehit haberi geldi

DİYARBAKIR Sur'da bölücü terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı, Sur'da silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan bir askerin bugün saat 11.00'de kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"24 Şubat 2016 Çarşamba günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 11.00’de şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

DİYARBAKIR SUR'DA SON DURUM NE?

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde "önemli yurt içi olaylar" başlığı altında operasyonlara ilişkin bilgi verildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda, bir kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 26 adet fişeği ele geçirilirken, 3 el yapımı patlayıcı imha edildi. Böylece operasyonda, imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 216'ya ulaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.