Diyarbakır'dan acı haber: 5 şehit

Diyarbakır'dan acı haber: 5 şehit

Diyarbakır Sur'da dünkü çatışmada yaralanan askerlerden 3'ü şehit olurken bugün gerçekleşen yeni bir saldırıda 2 asker daha şehit düştü.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, teröristlerce kazılan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması ve el yapımı patlayıcıların imhası amacıyla sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz, Savaş, Abdaldede, Alipaşa, Lalebey, Süleyman Nazif ve Ziya Gökalp mahallelerindeki operasyonlar devam ediyor.

SUR'DA 5 ŞEHİT
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin silahlı saldırısı sonucu üç asker ve iki polisin ağır şekilde yaralandığı kaydedildi.

Yaralıların derhal hastaneye sevk edildiği ifade edilen açıklamada, "Yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 09:07'de şehit olmuşlardır" denildi. 

Öte yandan, saldırıda yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan askerin de müdahaleye rağmen şehit olduğu bildirildi.

TERÖR SALDIRISI: 2 ŞEHİT
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında teröristlerce gerçekleştirilen diğer silahlı saldırıda ise 3 asker ağır yaralandı.

Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alınan askerlerden ikisi müdahaleye rağmen şehit oldu.
Bölgede operasyon sürüyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.