Doğalgaz Desteği Artırıldı: İhtiyaç Sahiplerine Yeni Destek Miktarları Belirlendi

Doğalgaz Desteği Artırıldı: İhtiyaç Sahiplerine Yeni Destek Miktarları Belirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında yapılan açıklamalarda, ihtiyaç sahiplerine sağlanan doğalgaz desteğinin artırıldığı duyuruldu. Önceki destek miktarları 900-2 bin 500 lira arasında değişirke

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında yapılan açıklamalarda, ihtiyaç sahiplerine sağlanan doğalgaz desteğinin artırıldığı duyuruldu. Önceki destek miktarları 900-2 bin 500 lira arasında değişirken, yeni düzenleme ile bu destek miktarları 1500-3 bin 500 liraya çıkarıldı.

Toplantıda ayrıca, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgede kalıcı bir ateşkes sağlanması için atılması gereken adımlar ele alındı. Enflasyonla mücadele ve milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret konuları da gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaların ardından, ihtiyaç sahiplerine yönelik doğalgaz desteğindeki bu artışın, vatandaşların ekonomik yükünü hafifletme amacını taşıdığı belirtildi. Yeni destek miktarlarıyla ilgili detaylar önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.