Eğitim-Bir-Sen'den MEB Unvan Değişikliği Sınavı Müjdesi - Tarih belli oldu!

Eğitim-Bir-Sen'den MEB Unvan Değişikliği Sınavı Müjdesi - Tarih belli oldu!

Latif Selvi: Kurum İdari Kurulu başta olmak üzere her platformda dile getirdiğimiz unvan değişikliği sınavlarının yapılması talebimiz Bakanlık tarafından kabul edilerek 17 Ekim 2020 tarihinde unvan değişikliği sınavlarının yapılması kararlaştırıldı.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, yaklaşık 5 yıldır yapılmayan ve binlerce Milli Eğitim Bakanlığı Çalışanının merakla beklediği "MEB Unvan Değişikliği Sınavı"na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Selvi, yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi:

"Eğitim-Bir-Sen olarak KİK toplantılarında “Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında norm kadro açığı ve hizmet gereklerine göre belirlenen münhal kadrolar için unvan değişikliği sınavları yapılmalıdır.” talebini dile getirmiş, çalışma raporunda yer almasını sağlamıştık.

Kurum İdari Kurulu başta olmak üzere her platformda dile getirdiğimiz unvan değişikliği sınavlarının yapılması talebimiz Bakanlık tarafından kabul edilerek 17 Ekim 2020 tarihinde unvan değişikliği sınavlarının yapılması kararlaştırıldı."

MEB Kaynaklarından aldığımız bilgilere göre; Ölçme Değerlendirme Genel Müdürlüğü 13 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Personel Genel Müdürlüğü'ne 17 Ekim 2020 tarihinde sınavın yapılacağını yazdı. Personel Genel Müdürlüğü'nden de sınav konularını istedi.

 

 

TurkiyeEgitim.com Özel Haber 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum