Erdoğan'a fahri doktora

Erdoğan'a fahri doktora

Kocaeli Üniversitesi'nce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fahri doktora unvanı verildi. Erdoğan, törende şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Kocaeli Üniversitesi'nce fahri doktora unvanı verildi. Erdoğan, törende şunları söyledi:

 BİR AVUÇ SEÇKİN: Türkiye 14 yılda hangi başarılara imza attıysa önüne çıkan engelleri aşarak yapmıştır. Ülkeyi yönetme sorumluluğunu omuzladığımız ilk gün, yükümüzün ağır, işimizin çok olduğunun farkındaydık. Yıllardır, bu ülkenin kaynaklarını sömüren, millete tepeden bakan bir avuç seçkinin yolumuza taş koyacağını biliyorduk. Vesayet odaklarının boş durmayacaklarının, demokrasinin yerleşmesi, milli iradenin hakim kılınması için yapılanların sabote edileceğinin farkındaydık. Türkiye'nin büyümesinin güçlenmesinin, kendi milli politikalarını sürdürmesinin uluslararası güç odaklarını da rahatsız edeceğini iyi biliyorduk. Geçmiş tecrübeler bu ülkede en büyük zorluğun milletin tayin ettiği yolda yürümek, millete hizmet etmek olduğunu gösterdi. Eski Türkiye'nin elitlerinin, çıkarlarını korumak için girmeyecekleri işbirliği, çiğnemeyecekleri ilke, yapmayacakları ihanet yoktur.


 

 VANDALLARA MESAJ: İradesini başka ülkelere, vesayet odaklarına teslim edenler, ihtiraslarını akıllarının önüne koyanların 79 milyonluk Türkiye gemisini batırmaktan çekinmeyeceklerini özellikle bilmelerini istiyorum. Bunu 14 yıllık başbakanlık dönemimde yaşayarak gördüm. Cumhuriyet mitinglerinden, Gezi olaylarına, 17-25 Aralık darbe teşebbüslerinden, 6-8 Ekim hadiselerine kadar bunu bir çok kez yaşadık. Emin olun aynı niyetler bugün de farklı biçimlerde devam ediyor. Milletin verdiği emaneti çapulculara, ihanet çetelerine, terör örgütünün vandallarına teslim etmedik, etmeyeceğiz.

 TERÖR KAMPUSU: Maalesef kimi yöneticilerin göz yummasıyla bazı üniversiteler marjinal grupların, terör örgütlerinin eğitim kampına dönüşmüş durumda. Eski Türkiye'nin jakobenlerinin elinden kurtarılan üniversiteler, terör çetelerine teslim edilemez. Bu konuda tolerans gösterilmesi, zafiyet yaşanması öncelikle üniversitelerin varlık sebebine terstir. Gelecek sene tüm yetkililerin gerekli tedbirleri şimdiden almasını temenni ediyorum.

SABAH

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum