Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu sahtekarlığı bu cambazlığı bırak

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu sahtekarlığı bu cambazlığı bırak

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi son mitinglerini İstanbul'da gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 70 bin kişiye hitap etti. Erdoğan "Bu sahtekarlar kadınlar kaybedecek diyor, kadınlar niye kaybedecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz Halk Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu...

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

70 bin şu anda katılım var. Şimdi burada 70 bin kişi olduğuna göre bu akşam durmak yok. Bütün akraba, dost, eş herkesi arıyor muyuz? Hepsini yarın sandıklara gitmeye, rehavete kapılmadan teşvik ediyor muyuz? Yarın akşam Beykoz'dan müjde bekliyorum.

Sevgili İstanbullular, sevgili Beykozlular, sizleri en kalbi duygularımla saygıyla selamlıyorum. Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm Beykoz'a, Beykozlu kardeşlerimin her birine selamlarımı gönderiyorum. Bugün Beykoz yine bir başka güzel, bugün Beykoz, bir başka muhteşem. Güzel Beykoz'un güzel insanlarıyla beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ahde vefanız, aşkınız için sizlere teşekkür ediyorum. Meydanlara sığmayan şu muhabbetiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Dayanışmanız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için hamdediyorum. Bu meydanda sadece kem gözleri kıskandıran büyük bir sevdayı değil, aynı zamanda günden güne büyüyen tarihi bir zaferin işaretini görüyorum. Bu meydanda büyük ve güçlü Türkiye idealine gönül vermiş kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla 10 binlerce nefer görüyorum.

"85 MİLYON OLARAK HEPİMİZ ADIMIZI TARİHE YAZDIRACAĞIZ"
Kandil'deki ve Pensilvanya'daki alçaklarla yol yürümenin hıncını milletten çıkarmak isteyenlerin provokasyonlarına prim vermeyeceğiz. Şu ana kadar hep olduğu gibi vakarla, soğukkanlılıkla hareket edeceğiz. Bunu başardığımızda sadece Cumhur İttifakı olarak değil, 85 milyon olarak hepimiz adımızı tarihe yazdıracağız.

"ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ, KİMSE KAYBETMEYECEK"

Yarın akşam öyle bir kazanacağız ki bir avuç kifayetsiz muhteris dışında, birliğimize ve dirliğimize uzanan kirli eller dışında, ülkemiz üzerine hesap yapanlar dışında kimse kaybetmeyecek. Öyle bir kazanacağız ki milli iradeye parmak sallayan hadsizler dışında, Kandil'den Türk siyasetini dizayn etmeye çalışanlar dışında, Pensilvanya'dan ülkemizi karıştırmaya çalışanlar dışında kimse üzülmeyecek. Öyle bir kazanacağız ki 85 milyon ferdiyle tüm Türkiye kazanacak. Tüm renkleriyle milletimiz kazanacak. Uğruna nice bedel ödediimiz demkorasimiz kazanacak. Hangi siyasi partiye gönül verirse versin, iradesini meşru yollarla gösteren tüm seçmenler kazanacak. İster 14'ünde CHP'ye oy versin, ister DEVA, ister HDP, ister İyi Parti hangisi olursa olsun oraya oy verenler dahi inşallah yarın Cumhur İttifakı'na oyunu verecektir ben buna inanıyorum.

Dünyanın dört bir yanında her gece ellerini semaya açan mazlum ve mahzun gönüller kazanacak. Şu ana kadar 2 milyon yurt dışındaki vatandaşımız oy kullandı. PKK ne yapıyor? Onlara saldırıyor. Ama onlar oylarını kullandılar, cesaretle kullandılar. Şimdi o oylar Ankara'ya geldi. Onlar da açılacak. İnşallah o torbalardan da gümbür gümbür Cumhur. İttifakı çıkacak.

"TÜRKİYE İÇİN İRADENİZE ÇOK SIKI SAHİP ÇIKMANIZI İSTİYORUM"

Tüm kışkırtmalara rağmen sandığa gölge düşürmeyenler, hukuktan, meşruiyetten ayrılmayanlar, sivil siyasetin değiştirici gücüne inananlar, sonuçtan bağımsız olarak bu seçimlerde inşallah muzaffer sayılacaktır. Sizlerden sandığa gittiğinizde bunları çok iyi değerlendirmenizi istiyorum. Bu sahtekarlar ne diyor? 'Kadınlar kaybedecek.' Kadınlar niye kaybedecek? Bunlar sahtekar. 21 senedir bu ülkenin kadınları kaybetmedi, hep kazandı, kazandı Bay Kemal. Ama siz bizim kızlarımıza üniversitelerimizin kapısını kapattınız. Senin yardımcın ikna odalarında kızlarımızın başlarını açtırttı. Onarı ikna etmeye çalıştı. Şimdi nerede Nur Serter? Yok… Ama sen göstermelik olarak başörtülü kızlarımızı, bayanları alıyorsun, onlara bir rozet takarak biz başörtüye karşı değiliz diyorsunuz. Ya bırak bu sahtekarlığı, bu cambazlığı bırak. Artık biz sizin cemaziyülevvelinizi biliyoruz, ne olduğunuzu biliyoruz. Biz kimsenin dışlanmadığı bir Türkiye'yi kurduk. Kimsenin kendisini yalnız, sahipsiz, çaresiz hissetmeyeceği bir Türkiye için iradenize çok sıkı sahip çıkmanızı istiyorum.

Kaset kumpasıyla monte edildiği koltuğunu korumak uğruna Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu 99 yıllık partiyi 3 ayda talan ettiler. Bu ülkenin ikinci büyük partisi, marjinallerin, siyasetçi fanatiklerin, devlete seri katil iftirası atan radikal tiplerin adeta oyuncağı haline dönüştü. Batan geminin malları gibi. Her gelen CHP'den bir şey kapıp götürüyor. Bu yağmaya en son katılanlar CHP Genel Başkanı'nı en son oyuna getirenler ise bizzat masadaki arkadaşları olmuştur. Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu 6 benzemezi bir araya getirerek yaklaşık 1,5 sene önce bir sofra kurdu. Halil İbrahim Sofrası... Her ne akdar tutmasa da Kılıçdaroğlu bu masayı Halil İbrahim Sofrası diyerek millete pazarlamaya çalıştı. Fakat bu masanın bizzat ortağı tarafından daha ziyade bir kumar masası olduğu söylendi. Kılıçdaroğlu ve masadaki arkadaşları 1,5 sene boyunca toplandılar, yediler, içtiler, eğlendiler. Hatta bir ara kavga bile ettiler. Sürecin sonunda toplam oyları yüzde 1'i bile bulmayan masa arkadaşları yaklaşık 40 milletvekilliğini cebe koyarak masadan kalktılar.

"BÜYÜKŞEHİR'İ BURADA PAS EDECEĞİZ"
Siyaset yolculuğumuza başladığımız günden beri hep eserlerimizle ve hizmetlerimizle konuştuk. Beykoz'u ben çok severim. Beykoz'u iyi tanırım. Tokatköy'ün orada çok futbol oynadım. Yakınlarım var. O yakınlarıma, babacığımla, anneciğimle beraber gelir, onların malum böyle sımsıcak sütünü içerdik. Tanırım buraları, bilirim. Şimdi Tokat'ın sıkıntısı var, Büyükşehir'e ait olan bu sorunu inşallah seçimden sonra biz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızla çözeceğiz. Büyükşehir'i burada pas edeceğiz, saf dışı bırakacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.