Ertekin Engin'den Ankara MEM Müfettişlerine "Mobbing Eğitimi" Tavsiyesi

Ertekin Engin'den Ankara MEM Müfettişlerine "Mobbing Eğitimi" Tavsiyesi

Mobbing sayılması için F. B.’yi örnek gösteren sözde müfettiş arkadaş; bunu söylerken cahilliğini mi, umursamazlığını mı yoksa tehdidini mi dile getirmek istiyorsun?

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin, okullarımızda sıklıkla karşılaşılan problemler arasında yer alan "Mobbing" konusunda Müfettişlerin yeterli duyarlılığı göstermediğini ifade ederek Ankara İl Teftiş Kurulu'nu göreve davet etti. 

İşte o açıklamalar:

Sürgünü Mobbing Sayan Müfettiş!

Mobbing sayılması için Fevzi Budak*'ı örnek gösteren sözde müfettiş arkadaş; bunu söylerken cahilliğini mi, umursamazlığını mı yoksa tehdidini mi dile getirmek istiyorsun?

Bir okul müdürü Öğretmenini o kadar veli önünde rencide ettiğinde sence psikolojik bir etkisi olmayacağını mı düşünüyorsun?  

Bir okul Müdürü’nün canının istediği gibi ağzına her geleni söylemesini buna karşılık Öğretmenin etkilenmemesi sinmesi gerektiğini mi düşünüyorsun? 

Bu ve benzeri birçok şikayeti mobbing olarak görmüyorsan veya mobbing görülmesi şartları için Fevzi Budak'ı misali ancak sürgün edilmesi gerektiğini düşünüp sadece ona yapılan bu muameleyi örnek gösterip bunun dışında kalan şikayetin mobbing sayılamayıcağını söyleyerek sözüm ona bilgiçlik adı altında goygoyculuk yapıyorsan o zaman ilgili merciilerle görüş okul müdürlerine sürgün yetkisi verdir be adam! 

Hey Allah’ım ne günlere kaldık! 

Ankara İl Teftiş Kurulu’nun acilen müfettiş arkadaşlarımıza mobbing konulu bir eğitim düzenlemesini tavsiye ederim..

Ertekin Engin

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı

*Fevzi Budak kimdir?: Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden 13 kez alınan ve her seferinde mahkeme kararı ile geri dönerek bu yolda bir rekor kıran eski il milli eğitim müdürü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.