FETÖ'cülere Af İsteyenlere Talip Geylan'dan Sert Cevap!

FETÖ'cülere Af İsteyenlere Talip Geylan'dan Sert Cevap!

15 Temmuz’da devletimizin kendilerine milleti ve devleti korumak için verdiği silahları millete doğrultan ihanet şebekesinin bu menfur kalkışmasının daha dördüncü yılında iken "FETÖ'cülere af" söylemleri dile getirilmeye başlandı.

15 Temmuz’da devletimizin kendilerine milleti ve devleti korumak için verdiği silahları millete doğrultan ihanet şebekesinin bu menfur kalkışmasının daha dördüncü yılında iken Türk Tarih Kurumu Başkanı'nın başlattığı hainlere af yolunu açma söylemlerine Abdurrahman Dilipak da katıldı.

Türk Devleti'nin bekasına ve milletin istikbaline kasteden alçak teşebbüse af istemek bu ihanetin bir parçası olmak demektir. Böyle bir teşebbüs asla kabul edilemez. 

Af söylemlerine karşı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan "Hiçkimse, dilinin altındaki zehirli baklaları, süslü kelimeler ve mukaddes değerlerimizle çıkarmaya çalışmasın!" dedi. 

Geylan, yapmış olduğu paylaşımda "İhanetin affı olmaz, ancak cezası olur” dedi. 

NE OLMUŞTU?

Darbeye karışan ve pişman olan FETÖ'cülerin affedilmesini öneren Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Türk Tarih Kurumu (TTK) iş birliğinde "15 Temmuz'u anlamak" konulu panelde “Bu darbelerin topluma vermiş olduğu zararı azaltmak için, zaman içinde nedamet duyan, pişmanlık duyan insanları da bizim kazanmaya çalışmamız gerekiyor. Neticede bu bir sosyal yaradır aynı zamanda” ifadelerini kullanmıştı.

Yaramış'ın ardından bir skandal çıkış da Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi.

Sosyal medya hesabından gazeteci Nedim Şener'in darbecilerin salınmasına yönelik taleplere gösterdiği tepki tweetini alıntılayan Dilipak, FETÖ'cülere af istedi.

Dilipak, şu paylaşımda bulundu:

Kimse affetmek zorunda değil. Ama Affetmek erdemdir.Allah affedenleri sever. O af dileyenlere mağfired eder. Bizim Beraad kandilimiz var. Affedilmeyi ümid edenler, affedebilmeli de. Yusufun kardeşlerini affettiği gibi, Hz. Hamzanın katilini Resulullahın affettiği gibi. Taif örneği misal

ekran-alintisi-204.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.