Geylan, Batman’da Ziyaretlerde Bulundu

Geylan, Batman’da Ziyaretlerde Bulundu

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcıları M. Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun ile birlikte 30 Kasım- 1 Aralık tarihleri arasında Batmandaydı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcıları M. Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun ile birlikte 30 Kasım- 1 Aralık tarihleri arasında Batmandaydı. Genel Başkan’a Batman Şube Başkanı Aykan Sağırkaya ve şube yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’u ziyaret eden Genel Başkan Geylan, Rektör Durmuş’a üniversiteye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  Geylan, “Batman Üniversitesi’nin hem Batman’a hem de Türk bilim hayatına ciddi katkılar sunacak bir seviyede olmasından büyük bahtiyarlık duydum. Üniversitemizin tüm akademik ve idari personelini kutluyorum” dedi.

Genel Başkan Geylan ve beraberindeki heyet daha sonra Batman İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan’ı makamında ziyaret ederek, güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu ifade etti. Ayrıca geçtiğimiz hafta Batman’da şehit düşen polis memurumuz Birol Öztekin için emniyet camiamıza başsağlığı dileğinde bulundu

Genel Başkan’ın üçüncü durağı Batman Valiliğiydi. Batman Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret eden Geylan, Batman’ın eğitimde daha başarılı olması için yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Geylan, “Sayın valimizin eğitime yönelik alakasından büyük memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Geylan, Batman Şubesinin yeni hizmet binasının açılışını da yaptı. Genel Başkan açılışta yaptığı konuşmada, “Yürekten inanıyorum ki; Batman Şubemiz, hepimizi gururlandıran ve her türlü övgüye layık başarılı hizmetlerini artırarak sürdürecektir. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Açılıştan sonra şube merkezinde ilçe ve işyeri temsilcileri ile bir istişare toplantısı düzenleyen Genel Başkan, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündeminde olan gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirmelerle bulunan Genel Başkan, katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Batman Kozluk’ta Aybüke Yalçın öğretmenimizin şehit edildiği noktada meslektaşlarımızla buluştu. Aybüke Yalçın’ı Fatiha ve dualarla yad eden Genel Başkan, “Ruhu şad olsun. Rabbim, memleket ve millet düşmanlarına fırsat vermesin” dedi.

Batman’ın Kozluk ilçesinde üyelerimizle sohbet etme imkânı da bulan Geylan, “Genç meslektaşlarımızın memleket ve hizmet aşkı, ülkemizin güzel ve güçlü geleceğine dair ümitlerimizi perçinledi. Her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.9111316

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.