Gündemi Sarsacak İddia! Malum sendikadan kopuş başlayınca...

Gündemi Sarsacak İddia! Malum sendikadan kopuş başlayınca...

Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Musa Akkaş, Eğitim-Bir-Sen'i kast ederek, malum sendikadan kopuşların önlenmesi için akla hayale gelmeyecek yöntemlerle öğretmenlerin sendikadan istifasının engellenmeye çalışıldığını söyledi.

Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Musa Akkaş, Eğitim-Bir-Sen'i kast ederek, malum sendikadan kopuşların önlenmesi için akla hayale gelmeyecek yöntemlerle öğretmenlerin sendikadan istifasının engellenmeye çalışıldığını söyledi. 

MALUM SENDİKADAN KOPUŞLAR BAŞLAYINCA...

YER:BURSA/Gürsu

Malum sendikadan kopuşlar başlayınca,ne yapacağını bilmeyen şaşkın ördekler, istifaları önlemek için,makamları işgal eden okul yöneticilerini arayarak, “istifa edenleri makamınıza  çağırın, “tehdit edin”,”Korkut’un”,”proğramlarını bozacağınızı” ,”soruşturma açacağınızı” söyleyin”istifaları geri alın talimatı yağdırıyorlarmış.

Ne oldu beyler.Anlaşılan o ki,artık size itibar etmiyorlar öyle mi,çok üzücü,çok.

Yolun sonu göründü beyler. Sizin yapacağınız sendikacılık,buraya kadarmış.Ötesini beklemeyin.

Yaptığınız yanlışların bedelini ödüyorsunuz.Sizleri defalarca TÜRK EĞİTİM SEN olarak uyardık. Sendikaların en büyük görevi, kamuda huzuru sağlamaktır,diye hatırlatmalar yaptık.

Sendikaların varlık sebebi çalışanları daha mutlu,huzurlu olması için çalışma ve mücadele vermektir.Sendikalar insanları ezmek,yıldırmak için değil bilakis çalışma barışını,çalışma huzurunu sağlamak  için vardırlar.Diyelim ki insanların korkutarak binlerce  çalışanı üye yaptınız.Bu davranış demokrasiye,çalışma hayatına  bir ihanettir.Yarın baskı yaptığınız insanlar yönetici olmak isterlerse kurumları hangi cesaretle yönetecekler..

Zannettiniz ki,bu zulüm devranı hep devam edecek...

Yerelde çetelerle ittifak kurup çalışanlara zulmederek onların  ahını aldınız.Çalışanlara “sendikamıza üye olmazsanız stajyerliğinizi kaldırmam”,”bize üye olmazsanız sizi şef,yönetici yapmam”,”sözleşmeliğin bitmez”,”seni sürüm,süründürürüm” diyerek çalışanları korkutarak zulmettiniz.Yazıklar olsun sizin gibilere.

Zulüm bir virüs ve hastalıktır.Yüce Mevla’m milletimizin tüm fertlerini bu hastalıktan korusun. Yüce Yaratan :”iyilik ederseniz faydası kendinize, kötülükte bulunursanız zararı yine size”buyuruyor. Zalimler zaman zaman amaçlarına ulaşabilir, üslerini tatmin edebilirler. Yapılan çirkinliklerden dolayı memnun olabilirler ancak bunlar bilmeliler ki bunun vebali,suçu ağırdır.Bunu yapanlar kendilerini kötü bir sonun beklediğini bilmeleri gerekir. Haksız uygulamaların kılıfını hazırlayarak biz bir şey yapmadık diyebilirler. Bugüne kadar insanları un ufak ederek nasıl bir haksızlık yaptıklarınızı herkes görmüştür.

Şunu herkes iyi bilsin ki, zulmü yapanların cezası diğer tarafa da kalmaz. Faturaları cezaları bu dünyada da kesilir. ilahi adalet mutlaka tecelli eder. Bundan kaçış yoktur. Unutulmasın ki; Zulüm ile abad olanın, akıbeti berbat olurmuş.
Bursa Gürsu’da ki malum Sen’den istifa edenlere uygulanan mobbing olayını takip ediyoruz.Yetkili amirlerle görüşmelerimizi yaptık.Devletin üzerinde hiç kimse bir güç değildir.

Musa Akkaş
Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.