Hainlerin desteklediği PKK, 8 okula saldırdı

Hainlerin desteklediği PKK, 8 okula saldırdı

Bir grup kendini bilmezin bildiri yayınlayarak desteklediği PKK'lı teröristler, 8 okul ve 1 öğrenci yurduna saldırdı. Saldırılarda Atatürk İlkokulu ve öğrenci yurduna atılan molotoflardan dolayı okul ve yurtta kısmi hasar meydana geldi.

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde 8 okul ve 1 öğrenci yurduna PKK'lı teröristler ses bombası, havai fişek ve molotof kokteyle saldırdı.

Bir grup sözde akademisyenin ve  kendini bilmezin bildiri yayınlayarak desteklediği teröristlerin ateşe vererek yakmak istediği okullardaki öğretmen ve öğrenciler büyük panik yaşarken, okullar güvenlik nedeniyle boşaltıldı.

İdil İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde okula giden öğrenci ve öğretmenler, PKK'lı teröristlerin saldırılarında büyük tehlike yaşadı. Turgut Özal, Yeni ve Yukarı olmak üzere 3 mahallede bulunan İdil Anadolu Lisesi, İdil Çok Programlı Anadolu Lisesi, İdil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bener Cordan İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Veysel Karani Ortaokulu, Anafartalar İlkokulu ve Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdu'na PKK'lılar tarafından molotof kokteylli, havai fişek ve ses bombaları ile saldırı düzenlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.