Hakkari'de çatışma! 8 asker şehit oldu

Hakkari'de çatışma! 8 asker şehit oldu

Hakkari'de PKK ile yapılan çatışma sonucu son dakika kara haber geldi. 6 asker çatışmada 2 asker de helikopter kazasında şehit oldu.

HAKKARİ Çukurca'da sabaha karşı kara haber geldi. Gelen son dakika bilgiye göre PKK ile yapılan çatışma sonucu 6 asker çatışmada 2 asker de helikopter kazasında şehit oldu. 8 asker ise yaralandı.

Çığlı Üs Bölgesi’nde çoğunlukla Kayseri Komando Tugayı’ndan askerlerin bulunduğu öğrenildi. Saldırı sonrası çatışmalarda 15 terörist öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığından, bu sabah saat 04.50 sularında, Hakkari'nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada 6 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi. Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu ise 2 pilotun şehit olduğu açıklandı.

Genelkurmay'dan son açıklama

"13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum