İLKSAN'dan Eğitim-Bir-Sen'e Ziyaret

İLKSAN'dan Eğitim-Bir-Sen'e Ziyaret

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı, Mithat Sevin, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum’un da hazır bulunduğu ziyarette, Tuncer Yılmaz, Ali Yalçın ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Yılmaz, İLKSAN olarak yaptıkları çalışmalar, yürüttükleri projeler ve gelecek planlamaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Genel Başkan Ali Yalçın, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti. Üyelerinin beklentileri dolayısıyla İLKSAN’ın yaptığı çalışmaları takip ettiklerini ifade eden Yalçın, “Birçok üyesinin de üyemiz olduğu Sandık’ın yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Üyelerimizin haklarını savunmaya, sorunlarının çözüme kavuşturulması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.