İLKSAN'dan Şehit Öğretmenler Hatıra Ormanı

İLKSAN'dan Şehit Öğretmenler Hatıra Ormanı

İLKSAN kuruluşunun 75. yıl dönümü münasebetiyle şehit eğitim çalışanlarının aziz hatıralarını yaşatmak maksadıyla “İLKSAN 75.Yıl Şehit Öğretmenler Hatıra Ormanı” oluşturdu.

İLKSAN kuruluşunun 75. yıl dönümü münasebetiyle şehit eğitim çalışanlarının aziz hatıralarını yaşatmak maksadıyla “İLKSAN 75.Yıl Şehit Öğretmenler Hatıra Ormanı” oluşturdu. Fidan dikme töreni ise 4 Kasım 2017 tarihinde Ankara-İstanbul Otobanı gişelerden 16.km mesafede gerçekleştirildi.

Türk Eğitim-Sen’i temsilen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip GEYLAN ve Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Cengiz KOCAKAPLAN’ın katıldığı törene Danıştay Başsavcısı Halil YILMAZ, MEB Müsteşar Yardımcısı Muhterem KURT, İLKSAN Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile ilçe temsilcileri de iştirak ettiler.

Törende vatan ve görev aşkı uğruna şehadet mertebesine ulaşan 168 eğitim çalışanı adına tek tek fidanlar dikilerek her bir fidana şehitlerimizin ismi yazan künyeleri asıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz’ın konuşmasıyla başlayan programda desteklerinden ötürü Genel Başkanımız İsmail Koncuk’a takdim edilmek üzere hazırlanmış olan plaket Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Cengiz Kocakaplan tarafından teslim alındı.

Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran İLKSAN’ın böylesine anlamlı ve vefalı bir faaliyetle öne çıkmasından dolayı başta Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyor, bu vesileyle bölücü ihanetin şehit ettiği öğretmenlerimizi bir kez daha minnet ve rahmet le anıyoruz. Ruhları şad olsun.2356789

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.