İlksan’dan Şehit Öğretmenlere Vefa

İlksan’dan Şehit Öğretmenlere Vefa

Eğitim Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak ve unutulmamalarını sağlamak amacıyla; 2018 yılı “Şehit Eğitim Çalışanlarını Anma Programı” kapsamında; İLKSAN Etimesgut Belediyesi işbirliği ile “Şehit Öğretmenler Parkı”nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Eğitim Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak ve unutulmamalarını sağlamak amacıyla; 2018 yılı “Şehit Eğitim Çalışanlarını Anma Programı” kapsamında; İLKSAN Etimesgut Belediyesi işbirliği ile “Şehit Öğretmenler Parkı”nın açılış töreni gerçekleştirildi. Parkın açılışına Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, İLKSAN Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Merkez Yönetim Kurulu, Türk Eğitim Sen Ankara Şubeleri, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Arıcı da katıldı.

Açılış Törenimiz, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, onun silah arkadaşları, eğitim şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakip, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz’ın açılış konuşması ile başladı.

Etimesgut Belediye Başkanı  Enver DEMİREL ile Etimesgut Kaymakamı Sn. Fuat Gürel’in protokol konuşmalarının ardından, İlçe Kaymakamı Fuat Gürel, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan tarafından gerçekleştirildi.  Şehit Öğretmenler Parkının açılışı gerçekleşmiştir. Park içerisinde, vatan ve görev aşkı uğruna şehadet mertebesine ulaşan 168 eğitim mensubumuzun resim ve şehadet bilgilerinin yer aldığı sergi ile şehitlerimizin künyelerinin yazılı olduğu anıt dua edilmesinin ardından konuklarımızın ziyaretine açılmıştır.210101114

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.