İsmail Koncuk İYİ Parti'ye katıldı

İsmail Koncuk İYİ Parti'ye katıldı

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sendikadaki görevinden istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, bugün sendikadaki görevinden istifa etti.

İstifa haberini sosyal medya hesabından duyuran Koncuk, "2011 Yılı Nisan ayından bu yana gurur ve şerefle yaptığım Türkiye Kamu Sen Genel Başkanlığından, 26 Mart 2018, bugün, itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar beni ve teşkilatımı destekleyen tüm gönüldaşlarıma saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'YE KATILDI

İsmail KoncukTürkiye Kamu Sen'deki görevinden istifasının ardından İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanlığı'na gelerek, İYİ Parti'ye katıldı.

Koncuk'un ; Nisan ayında yapılacak İyi parti kongresinde yönetime girmesi bekleniyor.

osyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarda bulunan İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Dilşat Erdil, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkanı, çalışma hayatının duayenlerinden, tüm çalışanların güçlü sesi, dava ve mücadele adamı Sn. İsmail KONCUK İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, İYİ Parti’ye üye olmuştur.

Bugüne kadar, gerek mücadeleci ve ilkeli kişiliği ile çalışanların ve tüm halkımızın büyük teveccühünü kazanmış olan Sn. İsmail KONCUK, 2010 yılında da KPSS hırsızlığının üzerine giderek, alınteri hırsızlığını da ispat eden kişidir.

Gerek Türkiye ve Türk Milleti sevdası, gerekse çözülme sürecinde, iktidarın sözde “akil adam” olma teklifini de kabul etmeyen Sn. İsmail KONCUK’un İYİ Parti’mize üyeliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Tüm İYİ Parti camiasına, milletimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.

21-001.jpg22-002.jpg

Varna'daki zirveye damga vuran kareler

Varna'daki zirveye damga vuran kareler

iPhone'da skandal açık! Mesajlarınızı herkes okuyabilir

iPhone'da skandal açık! Mesajlarınızı herkes okuyabilir

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum