İsmail Koncuk'tan Bakan İsmet Yılmaz'a Öğretmen Ataması Çağrısı

İsmail Koncuk'tan Bakan İsmet Yılmaz'a Öğretmen Ataması Çağrısı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın 2016 Ağustos ayında öğretmen atamasıolmayacağı açıklamasından sonra Türk Eğitim Sen Başkanı İsmail koncuk Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklama ile Ağustos ayında öğretmen ataması yapılması gerektiğini ve Bakan İs

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın 2016 Ağustos ayında öğretmen atamasıolmayacağı açıklamasından sonra Türk Eğitim Sen Başkanı  İsmail Koncuk Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklama ile  Ağustos ayında öğretmen ataması yapılması gerektiğini ve Bakan İsmet Yılmaz'ın da bu konuda ki açıklamasını düzeltmesini istedi.

İşte O Açıklamalar

 Yeni Bakan Sn İsmet Yılmaz, Ağustos ayında öğretmen ataması olmayacağını açıklamış.Ben de Bakan beye soruyorum, "Neye dayanarak atama yok?" Sn Yılmaz bu dönem eğitim öğretimin 75 bin ücretli öğretmenle yapılabildiğinden haberdar mısınız?

Seneye de öğretmenle mi devam edecek siniz?

Sn Yılmaz, padişahlar tahta oturduğunda cülus dağıtırlardı, siz daha ilk gündem öğretmen ataması yok dediniz, o halde cülusunuz nedir?

Siz atama bekleyen 400 bin öğretmen olduğunu, MEB'in ihtiyacı olan öğretmen atamasını yapmanın Bakanın görevi olduğunu biliyor musunuz?

Sn Yılmaz Ağustosta öğretmen atamamak, daha ilk günden eğitimde başarı iddiasından vazgeçmek, havlu atmaktır.

Lütfen açıklamanızı düzeltiniz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.