İsmail Koncuk'tan Terörle Mücadele Uyarısı

İsmail Koncuk'tan Terörle Mücadele Uyarısı

Genel Başkan İsmail KONCUK, terörle mücadele konusunda kararlı adımların atılmaya devam edilmesi gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi

Hain terör örgütü dur durak bilmiyor.  Ülkemizin geçmekte olduğu zor süreçte bir acı haber de Bingöl'den geldi.  Havalimanı nöbetinden dönen polisleri taşıyan araca bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 polis şehit oldu, 1'i ağır 3 polis de yaralandı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Başkan İsmail KONCUK, terörle mücadele konusunda kararlı adımların atılmaya devam edilmesi gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi: 
“Yönümüzü artık cani terör örgütüne döndürelim. Terörün kökünü kazımak için verilen çetin mücadeleyi ve  her gün toprağa düşen kınalı kuzularımızı hatırlayalım. Ülkemizi teröre teslim etmemek için dökülen kanlarımızı unutmayalım. Hainler tuzaklar kurmaya ve evlatlarımızı hedef almaya devam ediyor. Bingöl'de meydana gelen saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize rahmet diliyorum. Acılı ailelerine de Allah’tan sabırlar diliyorum. Teröre ve teröre yataklık edene bin kez lanet olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.