İYİ Parti Aday Tanıtım Toplantısında Protesto! Başkan Adaylarına Tepki Gösterildi

İYİ Parti Aday Tanıtım Toplantısında Protesto! Başkan Adaylarına Tepki Gösterildi

İYİ Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantı, beklenmedik bir gerginlikle karşılaştı.

İYİ Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantı, beklenmedik bir gerginlikle karşılaştı. Genel Başkan Meral Akşener'in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer'in adının duyurulmasıyla birlikte parti içinde önemli bir protesto dalgası başladı. Özellikle Etimesgut İlçe Teşkilatı üyeleri, Özer'in adaylığını uygun bulmadıklarını ifade ederek, seslerini yükselttiler ve "Teşkilat istemiyor" şeklinde sloganlar attılar.

Bu gergin atmosferin ortasında, Meral Akşener, mikrofonu eline alarak konuştu. Akşener, bazı teşkilat üyelerinin protesto etmesine rağmen Sevin Çağlayan'ın adaylığını desteklediğini ve kararlılıkla arkasında duracağını belirtti. Sevin Çağlayan'a olan desteğini vurgularken, aynı zamanda toplantıya katılanların ahlaki durumunu da eleştirdi.

Toplantıda İYİ Parti'nin diğer ilçe belediye başkan adayları da tanıtıldı. Akyurt'tan Nihat Karaoğlan, Altındağ'dan Remzi Sağlam, Ayaş'tan Alaattin Süer, Bala'dan Levent Gürbüz, Beypazarı'ndan Veysel Ayık, Çamlıdere'den Numan Cengiz, Çankaya'dan Osman Topal, Çubuk'tan Korhan Merki, Elmadağ'dan Cemalettin Delice, Etimesgut'tan Hilmi Özer, Gölbaşı'ndan Fehmi Kandemir, Haymana'dan Yakup Coşkun, Kahramankazan'dan Fatma Gülümser Birol, Kalecik'ten Filiz Ulusoy, Keçiören'den Kemal Babuccu, Mamak'tan Hüseyin Bayındır, Sincan'dan Fatih Koca, Şereflikoçhisar'dan Avni Yıldırım, Yenimahalle'den Sevin Çağlayan aday gösterildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.