Kamu-Sen'den Ebediyete İntikal Eden Yönetici ve Üyeleri İçin Mevlid

Kamu-Sen'den Ebediyete İntikal Eden Yönetici ve Üyeleri İçin Mevlid

Türkiye Kamu-Sen’in sendikal mücadelesi esnasında hakkın rahmetine kavuşan merkez yöneticileri, şube, il ve ilçe organlarında görev yapan yönetici ve üyelerimiz için Genel Merkezimizde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Türkiye Kamu-Sen’in sendikal mücadelesi esnasında hakkın rahmetine kavuşan merkez yöneticileri, şube, il ve ilçe organlarında görev yapan yönetici ve üyelerimiz için Genel Merkezimizde Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlide Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Yerel  Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mehmet Özer, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz ve Türk Emekli-Sen Genel Başkan Osman Özdemir de hazır bulundu.  

Program, ebediyete intikal eden yöneticilerimiz için Kuran tilaveti ile başladı. Daha sonra Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi’nin yaptığı dua ile eller semaya hakkın rahmetine kavuşan yöneticilerimiz için kalktı.

KONCUK: GELECEĞE BAKARKEN, GEÇMİŞİMİZİ ASLA UNUTMADIK 

Konfederasyon Genel Başkanımız İsmail Koncuk, Türkiye Kamu-Sen’in geleceğe sahip çıkarken geçmişini de unutmadığını belirterek, “Türkiye Kamu-Sen’e gönül vermiş, emek vermiş ancak bugün aramızda olmayan ve ebediyete intikal eden tüm yöneticilerimize ve üyelerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Biz geleceğe doğru bakarken, geçmişimizi de asla unutmadık, unutmayacağız. 

Başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyadaki Müslümanların huzura, barışa ve esenliğe kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu bağlamda, bu teşkilatın neferi olan ve bugünlere gelmesinde katkı sahibi olan ve bugün aramızda olmayan tüm yöneticilerimize ve üyelerimize Allah’tan rahmet diliyor, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi. 

Anma programına yaşamını yitirmiş olan merkez,  şube, il, ilçe yöneticilerimizin ve üyelerimizin aileleriyle birlikte Türkiye Kamu-Sen eski Genel Başkanı Bircan Akyıldız,  Genel Merkez Yöneticileri ve çok sayıda davetli de katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.