Kamuda yükselmede şaşırtan ücret: Başvuru 900 TL

Kamuda yükselmede şaşırtan ücret: Başvuru 900 TL

Doçent olmak için 900 TL’lik ‘başvuru ücreti’ şartı getirildi Üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinin doçent olması için gereken şartlar arasına 900 TL'lik başvuru ücreti getirildi.

Üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinin doçent olması için gereken şartlar arasına 900 TL'lik başvuru ücreti getirildi.

Sözcü'den Serkan Üstün'ün haberine göre; Üniversiteler Arası Kuruldan doçent olmak isteyen akademisyenlere kötü haber geldi.

20 Eylül – 30 Eylül 2021 döneminde yapılacak Eylül dönemi doçentlik başvuruların tamamlanması için Üniversiteler Arası Kurul tarafından başvuru ücreti ödeme şartı getirildi. Başvuru ücreti 900 TL olarak belirlendi.

Başvuru kılavuzunda, adaylara verilen yönergede “Başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde yaparak başvuru ücretini yatırınız. Başvuru Ücretini süresi içinde yatırmadığınız takdirde başvurunuz tamamlanmamış olacağından sisteme girilmiş olan başvuru bilgileriniz geçersiz sayılacak ve işleme alınmayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURUYU GERİ ÇEKENE ÜCRET İADESİ YOK

Başvuru kılavuzunda” Başvuru Ücreti Ödeme işlemleri 20 Eylül 2021 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında, 30 Eylül 2021 mesai saati bitimine (17.30) kadar kredi kartı/banka kartı ile https://dbs.yok.gov.tr/ adresinden başvuru tamamlama ekranından yapılacaktır. Banka şubelerinden ve ATM'den ücret ödemesi yapılmamalıdır” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca başvurusunu geri çeken adayların ödedikleri ücretlerin iade edilmeyeceği belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.