KESK yine PKK'ya toz kondurmadı!

KESK yine PKK'ya toz kondurmadı!

KPDK toplantısında PKK'ya yapılan operasyonları eleştiren KESK'e, 'Protesto' damgasını vurdu.

Toplantıda yaptığı açıklamalarla PKK terör örgütüne yapılan operasyonları eleştiren KESK basın mensupları tarafından protesto edildi. PKK'ya yakınlığı ile bilinen KESK sessiz protesto karşısında şoke oldu. 

PKK'YA OPERASYONLARI ELEŞTİRDİ
KESK temailcileri PKK'ya ve terör örgütlerine söz söylemekten çekindi. KESK Genel Sekreteri de PKK'ya yönelik operasyonları eleştirdi.

"VERGİLER İLE MAAŞ ALANLAR ÇUKUR KAZAMAZ"
KESK Genel sekreteri terör genelgesini gündeme getirince kapalı toplantıda Bakan Soylu; "Vergiler ile maaş alanlar çukur kazamaz, illegal işler yapamaz. Buna izin de veremeyiz" cevabı verdi.

KESK'E BİR TEPKİ DE MEMUR-SEN'DEN
KESK Genel Sekreterine bir tepki de Memur-Sen yönetiminden geldi. Memur-Sen heyeti, "Ambulanslar vuruldu, okullar yakıldı, memurlar öldürüldü. KESK neden kınayamadı?" dedi.

BİR TEPKİ DE BÜROKRATLARDAN GELDİ
Kamu Görevlilerinin talepleri yerine KESK Genel sekreterinin sürekli olarak Hendek siyaseti yapmasına bir tepki de toplantıdaki bürokratlardan geldi. Bir bürokrat, "Çukur kazmayın, sorunlara çözüm üretin" dedi.

KESK Genel Sekreti kamu görevlilerini ilgilendiren toplantıyı provoke etmeye devam edince, masada bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bir çok uluslararası sendika bile terörü kınadı, Ankara ve İstanbul saldırısını lanetledi. Ama KESK olarak sesinizi çıkartmadınız. Çok yazık. Emek örgütlerine zarar veriyorsunuz. Tavrınız masaya yakışmıyor. "Sorunlarımıza çözüm arıyoruz, siz terör propagandası yapıyorsunuz" dedi. Bu sözler üzerine cevap veremeyen KESK heyeti toplantıyı terk etti.
 
Kaynak : Haber7

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.