Keskin nişancı PKK'lı böyle öldürüldü

Keskin nişancı PKK'lı böyle öldürüldü

Güvenlik güçleri tarafından sürdürülen operasyonlarda aralarında keskin nişancıların da bulunduğu PKK’lıların öldürülme anı görüntülendi.

Yüksekova’da 13 Mart’taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında, arama tarama faaliyetleri ile çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması ve el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi çalışmaları kar altında devam ediyor.

İLÇEDE SICAK ÇATIŞMALAR

İlçenin birçok mahallesinde güvenlik güçleri ile ağır silahlar kullanan PKK mensupları arasında sıcak çatışmalar yaşanıyor.

ÖLDÜRÜLME ANLARI KAMERADA

Güvenlik güçlerinin, Güngör Mahallesi’nde yürüttüğü operasyon esnasında PKK’lılarla çatışma yaşandı. Çatışmada, 3 PKK’lı etkisiz hale getirildi. Bunlardan 2’sinin örgütün keskin nişancısı olduğu belirtildi. Bu arada bölgedeki aramada, 3 kalaşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası, 2 av tüfeği, 20 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 1 adet bomba atar mühimmatı, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan muhtelif malzeme ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.