Kılıçdaroğlu'ndan Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'na şok sözler

Kılıçdaroğlu'ndan Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'na şok sözler

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Karaman'daki çocuk istismarıyla ilgili olarak Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'na çok ağır eleştirilerde bulundu.

Karaman'da yaşanan çocuk istismarına değinen Kılıçdaroğlu, hükümeti ağır sözlerle eleştirerek "Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor." dedi.

Partisinin grup toplantısında konuyan CHP Genel Başkanı Kamal Kılıçdaroğlu, çocuk istismarlarıyla ilgili çok tartışılacak açıklama yaptı.

Kılıçdaroılu, çocuk tacizleriyle ilgili Aile Bakanı Ramazanoğlu'na tepki gösterdiği konuşla yenir bir polemiğin fitilini ateşleyecek gibi görünüyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri:

“BU ÇOCUKLARI BU YOZ KÜLTÜRE SİZ NASIL TESLİM ETTİNİZ?”

"Karaman'dan sonra Türkiye'nin dört bir yanında olaylar patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan din imandan bahsediyorlardı. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl teslim ettiniz? Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Bu çocuklar yasa dışı burada nasıl kaldı?

“AİLE BAKANI BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATMIŞ DURUMDA”

Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor.

“NİYE SAPIKLARA TESLİM EDİYORSUNUZ ÇOCUKLARIMIZI”

Bu işlerin baş sorumlusu Milli Eğitim Bakanı niye konuşmuyor? Niye sapıklara teslim ediyorsunuz çocuklarımızı. İtibar sahibi olmak yüksek ahlak sahibi olmakla başlar. Adalet duygularını içinde hissetmekle başlar. Ben büyük saraylarda oturuyorum benim itibarım yüksektir hiç olmaz. İtibar parayla pulla satın alınabilecek şey değildir..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.